Aloe vera spray

Az aloe vera spray rendkívül hatékony kisebb sérülések, égések, horzsolások kezelésére. Sok helyen kapható a drogériáktól kezdve számos aloe vera webshop kínálatában is fellelhető.

Aloe vera spray jellemzői

Ez a készítmény bőrnyugtató és hidratáló termék, mely 100%-ban stabilizált aloe vera lével, pantenollal, allantoinnal és növényi kivonatokat tartalmaz. Kamilla, árnika, gingko és egyéb értékes összetevőinek köszönhetően alkalmas a bőr kisebb irritációinak azonnali enyhítésére. Az aloe vera növény leve önmagában is kiváló nedvességpótló és bőrkondicionáló. A spray hialuronsav és NMF összetevői a bőr nedvességmegtartó képességének fokozásával biztosítják a bőr fokozott hidratáltságát is. Azonnali segítség otthon, de utazások során is érdemes magunkkal vinni.

​Aloe vera spray alkalmazása, használata

Alkalmazási területe sokoldalú, de sérülésekre és égésekre első osztályú elsősegélyszer. Ezen kívül kisebb sérülések, horzsolások, zúzódások, égési sérülések, napégések, kiütés, rovar csípesek kezelésére azonnali biztos segítség. Mivel megszünteti az irritációt, enyhíti a bőrpírt és használatával védőréteg képződik a bőröm, mely segíti a gyorsabb gyógyulási folyamatot. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásainak köszönhetően igazán hatékony és gyors segítség. Használható pelenka kiütések, de pattanások kezelésére is.

Használata

Külsőleg alkalmazva elsősorban felületi sérülések kezelésére. A sérült bőrfelületet be kell fújni a termékkel, majd ezt igény szerint többször is megismételni. Segít rovarcsípések, bőrbetegségek vagy szájüregi gyulladás esetén, de a hajat is ápolja. Gyors megoldásként használható még bőrszárazság esetén a vízhiányos bőrtől az extrém száraz bőrfelületekig, de kipróbálhatjuk napi testápoló helyett is.

Az aloe vera spray külsőleg alkalmazva száraz vagy korpás hajra, és a haj nedvességének pótlására, égési sérüléseknél a napégéstől a konkrét égéses sebekig, sebes bőrfelületen a sebgyógyítás gyorsítására, a horzsolásoktól a nyílt sebekig, bőrirritáció és bőrbetegségek gyógyításának kiegészítéséhez, mint például pikkelysömör, ekcéma, bőrallergia esetén is.

Az aloe vera spray egy alap darab az otthoni gyógyszeres készletek között. Gyerekek esetén főleg jó, ha tartunk belőle otthon.

https://www.aloewebshop.hu/

Címlap kép: Aloe vera spray (forrás: http://aloe-vera-alveola.hu/rendeles.php)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom