Aloe vera csecsemőknek

Aloe vera csecsemőknek többféle készítményben is előfordul. Hiszen az aloe vera jótékony hatása igazán sokoldalú, köszönhetően a magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának. A tiszta aloe vera gél, vagy zselé, amit közvetlenül lehet kinyerni az aloe vera növény leveleiből, nem ajánlott sem csecsemőknek, sem kisgyermekeknek. Ennek oka pedig egyrészt, mert allergizálhat, másrészt mivel a zselé felületén található a latex aloin nevű anyag, mely hasmenést vagy görcsöket is okozhat. Továbbá állapotos nőknek is ellenjavallt, mivel méhösszehúzódásokat idézhet elő. Emiatt a hatása miatt ismeretlen eredetű gyomorproblémák, valamint emésztőrendszeri panaszok estén is kerülendő ebben a formában.

Aloe vera csecsemőknek

Azonban számos olyan aloe vera alapú termék megtalálható az üzletek polcain és a drogériákban, ami csecsemőknek és kisgyermekeknek is adható, alkalmazható. Aloe vera webshop is számos létezik, ahol a termékek képekkel, leírásokkal, véleményekkel együtt elérhetők.

Ilyen termékek a különböző problémákra:

  • Hasfájásra, fogzásra: adható a Forever Aloe Vera Gel rostmentes levének
  • Hasgörcs esetén: Aloe Activator 100%-os tisztaságú, vagy a natur gél szűrt levéből szemcseppentővel adagolva.
  • Fülfájásra-, orrdugulásra: Aloe activator adható.
  • Szájpenészre: letörölhető Aloe First-el átitatott fültisztító pálcikával, vagy Aloe Activatoros ecseteléssel
  • Pelenka okozta kiütések, gyulladások: Szintén Aloe Firsttel, de hasznos segítség az Aloe Propolis Creme is.
  • Popsi ápoláshoz: mindennapi popsi ápolására az Aloe Lotion kék krémje kitűnő választás.
  • Fürdetéshez, hajmosáshoz: használjuk a 33%-ban tiszta aloét tartalmazó folyékony szappant, amely hidratáló, tisztító, baktericid hatású, koszmó estén is kiváló hatású, és nagyon kíméletes a baba bőréhez, akár már 1 napos kortól használható.
  • Sebek, horzsolások, napégés kezelésére: Aloe First alkalkazható

Betegségek megelőzésére, immunrendszer erősítésére féléves kortól az Aloe Kids tabletta adható porrá törve italba, vagy gyümölcspépbe keverve. De fontos megjegyezni, hogy a csecsemők immunvédelmének legoptimálisabb forrása az anyatej, ezért nagyon fontos, hogy a baba legalább egyéves koráig szopjon, illetve anyatejet kapjon.

https://www.aloewebshop.hu/

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom